Makan aiskrim hilangkan Tension!!

Alhamdulillah..sedapnya makan aiskrim petang2 macam ni. Dah lama rasanya tak makan aiskrim nie. Kali ni sebab nak releaskan tension.. Nyah kau jauh-jauh wahai tension!! tak suka tension lama-lama, nanti tak dapat nak buat dan berfikir dengan baik. Asyik layan perasaan yang tak baik, tak elok jugak kan.


Tadaaa...ini dia aiskrim Wall's Selection perisa strawberry cheesecake.Yummy sedap juga la. Ini pertama kali nak rasa perisa ni..biasa saya suka yang colat dan vanilla aje. Sekali sekali tukar rasa okey juga kan.


Makan sorang-sorang je, time cik zara tu tidur. Hihihihi tak boleh bagi kat dia, sat lagi dia nampak huru hara lah saya.. Takut nanti dia makan, selesema pula jadinya. Mana nak kalau takat nak rasa2 je, dia nak makan banyak juga tu.


Sebekas macam ni dah masuk 1 week kat dalam peti ais tu, tak boleh makan banyak2 dan berhabis. Jaga juga kesihatan dan diet seimbang okeyy..

 
Copyright © Merysah Rajis (Blog Lama) | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in